Introductie tot zelfcoaching
Introductie tot zelfcoachingIntroductie tot zelfcoaching
Ik schrijf me in

Datum

Adres

Syntra Brussel
Havenlaan 86c
1000 Brussel

Prijs

29 EUR - 19 EUR met de code « 1819promo »

Taal van evenement

Nederlands

Organisator

EFP

sondernemen@efp-bxl.be 
Tél. : 02/370 85 11

SUCCESVOL ONDERNEMEN, georganiseerd door efp, het Brusselse Franstalige opleidingscentrum voor deeltijds leren, stelt een programma met opleidingen van korte duur (3 uur per opleidingsmodule) voor zelfstandigen, ondernemers en starters. Het volledige programma kunt u terugvinden op de website www.passeportreussite.be (FR) en www.succesvol-ondernemen.be (NL). Een aantal opleidingen worden ook in het nederlands georganiseerd in samenwerking met Syntra Brussel.

Programma

U hebt een afspraak met een klant en net ervoor krijgt u nog een telefoon van een collega met een dringende vraag. U wilt uw computer afsluiten en net dan blokkeert hij.

Uiteindelijk bent u klaar om naar uw klant te vertrekken, maar onderweg realiseert u zich plots dat u beloofd had om die laatste nieuwe brochures mee te nemen.

Iedereen krijgt te maken met kleine of grotere stresssituaties die de efficiëntie negatief beïnvloeden. Met zelfcoaching pak je deze situaties beter aan.

Het lijken geen onoverkomelijke situaties, maar het weerspiegelt wel dat u niet altijd op het juiste moment efficiënt bezig bent. In een intro tot zelfcoaching leert u meer over uzelf en hoe u meer impact op uw doen en laten krijgt en hoe u dus efficiënter kan functioneren.  Met een helder hoofd en een ontspannen gevoel werken, zodat je alles onder controle krijgt

MEER INFO ?

sondernemen@efp-bxl.be - tel. : 02/370 85 11

Heeft u een vraag ?

info@1819.brussels
Bel 1819*

Van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 13u en dinsdag van 17u tot 19u30.

*Dienst gratis behalve kost oproep: vast nationaal tarief

Meer weten ?

Abonneer u op onze nieuwbrief

  • Tweewekelijks
  • Gratis
  • Meer dan 22000 abonnees